fbpx
Serveras alla dagar från kl 11.00. Ingår valfri dryck, bröd från eget bageri, bregott, salladsbuffé samt kaffe och kaka.

Dagens lunch

Meny vecka 33

  • Måndag 13 augusti

    Korv Stroganoff med ris *** Rimmad kolja med hummersås och picklad rödlök *** Vegetariskt: Sallad med friterade grönkålsbollar och tryffelmajonnäs

    98:-
  • Tisdag 14 augusti

    Helgrillad kotlettrad med champinjonsås, smörstekt spetskål och ugnsbakad potatis *** Tomat- och mozzarellabakad hokifilé med basilikasås och ärtor *** Vegetariskt: Krämig pasta med vitlök, grana padano, quorn och ruccola

    98:-
  • Onsdag 15 augusti

    Oxrullader med skysås och vitlökscreme, serveras med rostad morot och potatis *** Panerad Alaska med dill- och citronmajonnäs servers med potatispuré *** Vegetariskt: Öppen halloumiwrap med vitlökscreme

    98:-
  • Torsdag 16 augusti

    Stekt fläsk med löksås och kokt morot *** Fiskgratäng med saffran och kokosmjölk serveras med ris *** Vegetariskt: Blomkålsgryta med saffran och kokosmjölk serveras med ris

    98:-
  • Fredag 17 augusti

    Krispigt kycklingbröst med barbecuesås, coleslaw samt ugnsbakad potatis *** Panerad koljafilé med skagenröra, citronklyfta och potatispuré *** Vegetariskt: Pankopanerad quornfilé med mangosalsa och sötpotatispommes

    98:-
  • Söndag 19 augusti

    Pannbiff med löksky, rårörda lingon och potatispuré (145kr) *** Rimmad torsk med brynt smör, bacon och purjolök samt potatispuré  (155kr) *** Med reservation för ändringar

    155:-

Meny vecka33

  • Lördag 18 augusti

    Rimmad oxbringa med kalvsky, friterad morot, tryffelaioli samt potatis- och palsternackspuré (155kr) *** Panerad koljafilé med skagenröra, citronklyfta samt potatis- och palsternackspuré (135kr)

    155:-