fbpx

Johanna Grönkvist

Johanna Grönkvist

Johanna Grönkvist har jobbat på Brändåsen sedan 2017 och kommer närmast från Ica med lång erfarenhet inom frukt och grönt.

Det var passionen för maten och kallskänken som gjorde att Johanna bytte bransch och hon älskar att jobba med fina råvaror och trolla fram goda smörgåsar. Hon gör gärna det lilla extra när möjligheten finns och det hon uppskattar med Brändåsen är gemenskapen.

På fritiden seglar hon gärna, umgås med familjen där de bägge sönerna är brottare,  bakar och lagar mat.

Feedback

Google
  • review rating 5  Great swedish roadside diner. Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018
  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018
  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018
  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018
  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018
TripAdvisor
  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! 👍😄

    thumb 840minnak
    10/26/2018
  •   We were hungry for lunch and decided we didn't want to stop at yet another fastfood place. So merely by chance we saw Restaurang Brändåsen and decided to try it. Now most roadside restaurants are not too much to brag about, and as a comparison...More

    thumb Tord E
    6/03/2015
  •   Vi äter ofta lunch på Brändåsen.Alltid mycket god mat,nybakat bröd,och mycket trevlig och vänlig personal.Kan inte bli bättre.Är man hungrig o h vill ha något att äta,åker man till Brändåsen.

    thumb Göran B
    8/17/2018
  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018
  •   En fantastisk Restaurang! Var där med min familj och blev överraskad vilken bra mat det var. Härlig miljö och trevlig personal. Och bäst var att även vår hund var välkommen och fick mat och vatten. Svårt att överträffa!! Tack , vi ses snart igen! /...Mer

    thumb Alexander H
    8/10/2018
Facebook
  • review rating 5  Tack för att ni gjorde både vår och hundens morgon till den bästa på länge! God frukostbuffé, otroligt trevlig personal och lycklig hund som bjöds på köttbullar, vatten och bus ⭐️

    thumb Linn Forsström
    9/16/2016
  • review rating 5  Torbjörn och Eva har verkligen lyckats i Brändåsen. Detta har skett med stor hjälp av duktiga medarbetare. Restaurangen fick för mer än 1 vecka sedan "Dagens ros" Jag tog kort på bilden och skickade den till Torbjörn. Ta till er, att en mycket nöjd kund icke från länet, tar sig tid och gör denna gest!! Grattis!! På min skala är ni minst 5+++

    thumb Christer Folkesson
    9/20/2015
  • review rating 5  Fantastiskt bra service o bästa maten 🖒

    thumb Frida Larsson
    11/30/2017
  • review rating 1  Sjukt otrevlig personal.

    thumb Helene Tennedal
    7/05/2018
  • review rating 5  Otrolig service och väldigt god mat. Även väldigt trevligt att min hund fick vatten och köttbullar där. Måste även göra en shout out till eran anställda Pascale som verkligen är rätt kvinna på rätt ställe. Helt underbar service 🙂

    thumb Malin Ekblad
    1/13/2018